تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

پسر نتانیاهو ادعا کرد؛ آمریکا به دنبال سرنگونی پدرم است

پسر نتانیاهو ادعا کرد؛ آمریکا به دنبال سرنگونی پدرم است پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعای یک روزنامه‌نگار آمریکایی را که گفته بود وزارت خارجه آمریکا به دنبال سرنگونی نتانیاهو است، تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 25
کد خبر: ۱۷۷۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر نتانیاهو» پسر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، طی پستی در توئیتر، ادعای یک روزنامه‌نگار و حقوقدان آمریکایی را تکرار کرد و مدعی شد که وزارت خارجه آمریکا، احتمالا به نیابت از ایران، تلاش می‌کند که نتانیاهو را از قدرت عزل کند.

 

مارک لوین (Mark Levin)، مجری رادیو، وکیل، نویسنده، روزنامه‌نگار و مجری تلویزیون اهل ایالات متحده آمریکا است که دو هفته پیش در توئیتر نوشته بود: کنگره باید فورا ًاین موضوع را بررسی کند که وزارت امور خارجه احتمالا به نمایندگی از ایران در تلاش برای سرنگونی دولت نتانیاهو است.

 

شب گذشته، یائیر نتانیاهو، پست توئیتری یک کارشناس صهیونیست روابط بین‌الملل در این خصوص را مجدد پست کرد که نوشته بود: «مارک لوین گزارش می‌دهد که وزارت امور خارجه آمریکا با هدف سرنگونی نتانیاهو، احتمالا ًبه منظور بستن توافق با ایرانیان، پشت اعتراضات کنونی در اسرائیل قرار دارد».

 

از سوی دیگر، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت نیز نوشت که یک مقام مسئول بلندپایه در هیأت همراه نتانیاهو در سفر به لندن نیز مدعی شد که «دو دولت آمریکایی عملا تلاش کرده‌اند تا نتانیاهو را از قدرت عزل کنند».

 

این مقام ارشد سیاسی که نتانیاهو را در سفر لندن همراهی می‌کند در پاسخ به این سوال که آیا دولت آمریکا بیش از حد در امور داخلی اسرائیل دخالت می کند یا خیر، گفت: «نه بیش از حد معمول. آن ها دو بار سعی کردند نتانیاهو را از قدرت خارج کنند. دخالت آشکاری در آن وجود داشت، پیش از این توسط کلینتون که به آن اعتراف کرده بود و بعدها توسط دولت اوباما. اکنون به آن سطح نرسیدیم اما به هر حال اکنون نیز رانشی در این خصوص وجود دارد».

 

این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا چند روز پیش در اقدامی نادر «مایک هرتزوگ» سفیر رژیم صهیونیستی در ایالات متحده را به دلیل لغو قانون جدایی در کنست احضار کرد و مراتب اعتراض خود را به این مسئله به او ابلاغ کرد. زیرا لغو این قانون می‌تواند راه را برای بازسازی چهار شهرک صهیونیستی که در سال ۲۰۰۵ در شمال کرانه باختری برچیده شدند، هموار کند.

 

وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا با هرتزوگ در وزارت خارجه ایالات متحده دیدار کرد و «نگرانی آمریکا در رابطه با قانون تصویب شده در کنست مبنی بر لغو جنبه‌های مهم قانون جدایی ۲۰۰۵، از جمله ممنوعیت ایجاد شهرک‌ در شمال کرانه باختری را به وی اعلام کرد».

 

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد آن‌ها همچنین درباره اهمیت پرهیز همه طرف‌ها از اقدامات یا لفاظی‌هایی که می‌تواند تنش‌ها را در آستانه ماه رمضان تشدید کند، گفت‌وگو کردند.

 

در این خصوص نیز این مقام ارشد صهیونیست نزدیک به نتانیاهو اظهار داشت: «وضعیت وخیم نیست.این امری ثابت است، ما در مورد شهرک‌سازی‌ها اختلاف داریم و تفاهم‌هایی نیز وجود دارد. ما در شرم الشیخ نشست داشتیم، آن‌ها تلاش‌های ما را برای جلوگیری از تشدید به طور جدی درک می‌کنند..در خصوص قانون لغو جدایی، ما از تعهدات خود تخطی نکرده‌ایم».

 

کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست نتانیاهو در چهارم ماه ژانویه سال جاری میلادی طرحی برای اصلاح نظام قضایی این رژیم ارائه کرد. نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظام قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند. امری که موجب آغاز موجی از تظاهرات‌ها و اعتراضها در جامعه صهیونیستی شد و از ۱۲ هفته پیش تاکنون ادامه دارد و موج اعتراضات به یگان‌های مختلف ارتش این رژیم نیز سرایت کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار